Recruiter (stage)

Tilburg, Nederland
Solliciteer
300 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
€ 350 - 350 per maand
Categorie: HR, Werving en Selectie
Branche: -
Uren per week: 32 - 40
Ervaring: Student
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Voor de nieuwe stageperiode hebben zijn wij op zoek naar een doelgerichte en daadkrachtige stagiair(e) die zijn/haar kennis graag toe wil passen binnen het uniek concept van Inclusive Talent.

 

Wat breng jij mee?

  • Je volgt momenteel een HBO- opleiding richting HR of Commerciële economie;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en inlevend vermogen;
  • Je houdt ervan om successen te boeken, competitief te zijn en jezelf te ontplooien. Je herkent jezelf in de woorden ‘doelgericht’ en ‘lef’;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat krijg je?

  • Stagevergoeding € 350,- per maand;
  • Een iPhone en MacBook Pro in bruikleen;
  • Een informele, jonge en dynamische werkomgeving;
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden;
  • Supergezellige vrijdagmiddagborrels;
  • Een perspectief: maar dan niet langer als stagiair!

 

Een dag als Stagiair Recruiter/ Intercedent bij Inclusive Talent…

Jouw dag begint natuurlijk met een goede kop koffie of thee. Onder het genot van een lekker bakkie neem je samen met je collega’s de prioriteiten van die dag door. Hierdoor is het meteen duidelijk wat je vandaag gaat doen, maar de volgorde daarvan mag je (zover dat mogelijk is) zelf bepalen. Je krijgt te horen dat je vandaag samen met je collega Pim naar bedrijf X mag, om daar de nieuwe vacature die Inclusive Talent heeft gekregen te bespreken.

 

Nadat jullie klaar zijn met de dagelijkse ‘stand-up’, rijden Pim en jij naar bedrijf X. Hier gaan jullie met iemand van het bedrijf in gesprek om de vacature van ‘business controller’ duidelijk in kaart te krijgen. Wat doet een Business Controller en wat voor achtergrond moet deze persoon hebben? Wat voor soort cultuur heerst er in bedrijf X? Hoe ziet het team van deze nieuwe business controller eruit? Als dit allemaal duidelijk op papier staat rijden Pim en jij weer terug naar Tilburg.

 

Top, precies op tijd voor de lunch. Samen met het team maak je de lekkerste tosti’s en klets je bij over dat leuke feestje of die spannende sportwedstrijd.

 

Na de lunch zal Pim aan de slag gaan met het schrijven van een vacaturetekst voor de Business Controller. Jij gaat intussen alvast online zoeken naar geschikte kandidaten, waarbij je verschillende tools leert gebruiken. Wanneer je een goede kandidaat voorbij ziet komen dan bel je deze om te kijken of de wensen van de kandidaat ook bij de vacature passen. Ja? Dan plan je meteen een afspraak in! 14:30u, tijd voor een kennismakingsgesprek. Gisteren sprak je een kandidate via de telefoon en vandaag maak je ‘face-to-face’ kennis. Je probeert erachter te komen of deze mevrouw inderdaad goed bij de betreffende vacature past door door te vragen op wat haar kwaliteiten zijn, hoe haar toekomstbeeld eruitziet en waar ze trots op is. Als je hierna nog steeds overtuigd bent dat dit een goede match kan zijn, dan stuur je deze kandidate een assessment.

 

Wanneer je terugkomt van het kennismakingsgesprek vraagt jouw collega Kevin of je even een assessment wilt scoren van een kandidaat voor de functie van ‘financieel adviseur’. De scores van de kandidaat link je aan de scores van het profiel van ‘financieel adviseur’. Inmiddels weet jij hoe je deze scores moet interpreteren en kun je een uitstekend, gegrond rapport schrijven over de kwaliteiten en coach-indicatoren van de kandidaat.

 

Nadat je het rapport gescoord hebt, is het inmiddels 17:00u en zit je werkdag erop. Je mag daarna naar huis, maar als het vrijdag is dan zouden we het erg gezellig vinden als je even blijft hangen om samen met ons een biertje van onze eigen tap te drinken. Als je liever wijn of iets fris drinkt dan mag je trouwens ook gewoon blijven.

 

Werken bij Inclusive Talent...

De continue veranderingen in de financiële sector hebben ervoor gezorgd dat het realiseren van een perfecte match tussen bedrijf en kandidaat steeds complexer is geworden. Digitalisering en automatisering hebben de finance sector niet overgeslagen, waardoor er meer nadruk is ontstaan op de adviesrol van een finance professional. En dat is niet de enige uitdaging: hooguit 20% van de potentiële kandidaten is te bereiken via de traditionele platformen.

 

Bij Inclusive Talent zijn wij in staat om de volledige 100% van de potentiële kandidaten te bereiken. Met behulp van slimme online tooling en een uiterst specifiek selectieproces kunnen wij de perfecte match realiseren.

 

Inclusive Talent schenkt aandacht en tijd aan kandidaat en bedrijf. Door de inzet van slimme advertentietechnologie, wetenschappelijk onderbouwde data en een professionele en persoonlijke opvolging verzekert Inclusive Talent u in een vroeg stadium van toptalent. Met deze drie middelen kan Inclusive Talent op een doelgerichte en (kosten)efficiënte manier een match tot stand brengen en foute aannames minimaliseren.

 

Jouw collega: Nikki van Baardwijk – Talent Manager

Waarin maak jij het verschil maken bij Inclusive Talent?

 

Als de beste kan ik mezelf inleven in situaties/gevoelens van anderen. Door goed te luisteren weet ik te achterhalen wat de behoeften van zowel de kandidaat en organisatie zijn. Met mijn persoonlijke gesprekken en mijn oprechte interesse, vraag ik goed door en weet ik precies wie ik voor me heb. Daardoor weet ik écht het verschil te maken in mijn rol als Talent Manager bij Inclusive Talent. Mijn dag geslaagd als ik alle partijen blij heb kunnen maken door het tot stand brengen van de perfecte match!

 

Wat zijn jouw belangrijkste drijfveren?

 

In mijn werk gaat het mij vooral om prettige en leuke contacten met mensen, leren en dingen degelijk doen en goed organiseren. Belangrijke waarden en behoeften die voor mij daarvan afgeleid zijn: empathie, gezelligheid, verbinding, analyseren en waardering. Je herkent mij aan mijn vriendelijke-, behulpzame- en open houding. En daarnaast hou ik van geordendheid!

 

Geïnteresseerd? Solliciteer vandaag nog! 

Je kunt solliciteren door jouw CV en een motivatiebrief met daarin jouw persoonlijke drijfveren te mailen naar Nikki van Baardwijk, nikki@inclusivetalent.nl. Als je nog vragen hebt dan kun je Nikki ook bereiken via: 06 - 53 16 76 34.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Inclusive Talent
Wilhelminapark 25, 5041 EB Tilburg, Nederland
1 openstaande vacatures