Stage: Marketing & Communicatie

Tilburg, Nederland
Solliciteer
349 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 300 - 400 per maand
Categorie: Media, Marketing en Communicatie
Branche: Personeel en werven
Uren per week: 32 - 40
Ervaring: Student (High School)
Opleidingsniveau: Bachelor's Degree

Stagiair(e) Marketing & Communicatie bij Inclusive Talent en Kapabel


 

Waar:                         Wilhelminapark 25, Tilburg

Duur:                           Minimaal 4 maanden

Aantal uur:                 32 tot 40 uur in de week

 

Wat breng jij mee?

 • Een HBO-opleiding richting marketing en/of communicatie;
 • Uitstekende schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Kennis van Adobe Photoshop en InDesign. Illustrator is een pré;
 • Een creatieve denkstijl dat uitdaagt om te experimenteren en om af te wijken van het gebruikelijke.

 

Wat krijg jij?

 • Een stagevergoeding van €350,- per maand en veel leuke extra’s;
 • Een informele, jonge en dynamische werkomgeving;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden;
 • Supergezellige vrijdagmiddagborrels;
 • Een perspectief: maar dan niet langer als stagiair(e)!

 

Een project als Stagiair(e) Marketing & Communicatie bij Inclusive Talent en Kapabel…

Jouw dag begint natuurlijk met een goede kop koffie of thee. Onder het genot van een lekker bakkie neem je samen met je collega’s de prioriteiten van die dag door. Hierdoor is het meteen duidelijk wat je vandaag gaat doen, maar de volgorde en de invulling daarvan mag je zelf bepalen. Want tenslotte ben jij de specialist (in spé)!

 

Om tot de juiste content te kunnen komen, start je met het uitvoeren van een doelgroep- en marktonderzoek. Hier schrijf je een rapport over waarin je advies uitbrengt ten behoeve van het marketingcommunicatieplan. Vervolgens zet je het advies om in concrete vervolgstappen. Inclusive Talent en Kapabel hebben klanten in verschillende branches, dus het is een echte uitdaging om zo gestructureerd en doelmatig voor beide organisaties te werken.

 

Door jouw uitstekend uitgevoerde onderzoek heb je nieuwe inzichten en informatie verworven, op basis waarvan jij nieuwe content kunt creëren. Denk hierbij onder andere aan het schrijven van blogs, designs en het ontwikkelen van brochures en presentaties. Deze content creëer je aan de hand van jouw InDesign en Photoshop vaardigheden, en jouw creatieve mastermind. De belangrijkste kanalen waar de content op gepost wordt zijn LinkedIn, Facebook, Instagram, Google Ads en de websites van Inclusive Talent en Kapabel.

 

Nadat je de nieuwe content hebt geplaatst, maak je een analyse van de resultaten. Welke posts krijgen de meeste clicks? Via welke kanalen komen mensen op de website? Wekt mijn content de juiste reactie bij de doelgroep? Om dit te kunnen analyseren gebruik je data van SEO, Google Ads en de verschillende social mediakanalen. Ook dit onderzoek leidt weer tot nieuwe inzichten, waar je weer mee aan de slag kan bij het ontwikkelen van nieuwe content. Zo kom je in een interessante cyclus van onderzoek en ontwikkeling.

 

Je hebt een goede week gehad wanneer…

 • … je met trots kan terugkijken op jouw werkzaamheden en de impact die dit heeft op de professionalisering en groei van Inclusive Talent en Kapabel!

 • … je een belangrijke bijdrage hebt bij het genereren van verschillende waardevolle leads.

Waar Inclusive Talent voor staat…

Inclusive Talent is een jonge, informele en dynamisch recruitment consultancybureau. Bij Inclusive Talent besteden we meer aandacht aan het gehele werving & selectieproces. Van het analyseren en proactief meedenken met de organisatiebehoeften tot het optimaliseren van de diverse contactmomenten: wij doen het. Zo brengen wij gewenst werkgedrag in kaart en zetten dit af tegen het voorkeursgedrag van de kandidaat.

Werkgevers krijgen extra relevante en wetenschappelijk onderbouwde informatie om een weloverwogen beslissing te maken. Zo garanderen wij het juiste talent en minimaliseren we de risico’s van een foute aanname. Kortom; wij bieden – op een betrouwbare, toekomstbestendige manier – zekerheid tot het vinden en binden van het juiste talent. Wij vinden het belangrijk om nooit genoegen te nemen met minder. Wij doen geen concessies. Met Inclusive Talent bewijzen wij dat het anders kan, op onze manier. En als we iets doen, doen we het goed. Daarom hebben we de keuze gemaakt om ons te specialiseren in (young) finance professionals.

 

Waar Kapabel voor staat…

Kapabel is dé specialist in kabels en leidingen. De medewerkers van Kapabel worden door verschillende organisaties ingehuurd om het hele proces rondom kabels en leidingen te waarborgen. De meerwaarde van Kapabel zit met name in de vernieuwende visie, waarbij de organisatie kosten bespaart en kan bouwen aan een toekomstbestendig beleid. De toekomstbestendigheid ontstaat onder andere omdat de consultants van Kapabel ook een coachende rol aannemen, waarbij zij de medewerkers van de organisatie trainen om het beleid zelfstandig uit te voeren en te handhaven. Kapabel is gevestigd in Tilburg, maar voert projecten uit door heel Nederland.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij